FAQ items aan het laden...

Porsche Cayenne S E-Hybrid

Over de Porsche Cayenne S E-Hybrid

De kracht van de nieuwe Cayenne komt reeds in het veranderde design naar voren: de voor- en achterzijde werden compleet opnieuw vormgegeven. Ze ogen nog harmonieuzer, nog scherper. De nieuwe motorkap, de nieuwe voorspatborden, de nieuwe koplampen en de gewijzigde luchtinlaten geven het model nog meer uitstraling. Hij oogt nog atletischer, nog gespierder.
Wanneer je plaatsneemt achter het stuur van een Porsche ben je meer dan slechts een bestuurder. Je maakt onderdeel uit van een groter geheel. Van een totaalconcept. Een idee. Dat afkomstig is uit de autosport. Daar hebben we gezien hoe belangrijk het is om de auto en de bestuurder zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen. Daarom is het interieur van de Cayenne praktisch om u heen gebouwd. Alles wat u nodig heeft bevindt zich binnen handbereik. Een doordacht interieur, dat optimaal is afgestemd op uw behoeften.

Hoe lang moet de Porsche Cayenne S E-Hybrid opladen?

Hoe snel u uw Porsche Cayenne S E-Hybrid kunt opladen, hangt af van verschillende factoren. U doet er goed aan om een laadpaal te kiezen, die de capaciteiten van uw Porsche zo goed mogelijk kan benutten. De Porsche Cayenne S E-Hybrid heeft een laadvermogen van 7.4 kW. Hieronder ziet u hoe lang het opladen van deze Porsche duurt met verschillende sterkten oplaadpalen.

Welke laadpaal is geschikt voor de Porsche Cayenne S E-Hybrid?