FAQ items aan het laden...

Porsche Panamera S E-Hybrid

Over de Porsche Panamera S E-Hybrid

Met E-Performance zetten we de volgende grote stap – en met de Panamera S E-Hybrid bieden we een totaalconcept dat de bestuurder en de auto op slimme wijze met elkaar verbindt. Met een performance die het niveau van wat velen van een sportwagen verwachten overtreft. En dat in combinatie met een verbruik dat fors lager is dan velen bij een sportwagen verwachten. Voor iedereen die onderweg is – op weg naar de toekomst.
In de Panamera S E-Hybrid zorgen innovatieve accutechnologie en een krachtige elektromotor voor een kleine revolutie op het gebied van alternatieve aandrijfconcepten: rijplezier. Ons concept wordt gecomplementeerd door praktische oplossingen. Wij realiseren die met de E-Performance services* – de toegangs- en bedieningsmogelijkheden per smartphone – en met praktische laadsystemen. Zo kunt u stroom ‘tanken’ via het reguliere stroomnet met de standaard Porsche universele lader (AC). Voor een elektrische actieradius van 36 km (NETC).

Hoe lang moet de Porsche Panamera S E-Hybrid opladen?

Hoe snel u uw Porsche Panamera S E-Hybrid kunt opladen, hangt af van verschillende factoren. U doet er goed aan om een laadpaal te kiezen, die de capaciteiten van uw Porsche zo goed mogelijk kan benutten. De Porsche Panamera S E-Hybrid heeft een laadvermogen van 3.7 kW. Hieronder ziet u hoe lang het opladen van deze Porsche duurt met verschillende sterkten oplaadpalen.

Welke laadpaal is geschikt voor de Porsche Panamera S E-Hybrid?