FAQ items aan het laden...

Land Rover Range Rover Sport PHEV

Over de Land Rover Range Rover Sport PHEV

De eerste PHEV-aandrijving (Plug-in Hybrid Electric Vehicle), de P400e, is ontwikkeld om de CO2-emissies van onze modellen nog verder te reduceren en staat garant voor de dynamische en exceptionele rijkwaliteiten waar de Range Rover Sport om bekend staat, zowel op de weg als offroad.
De P400e combineert de geavanceerde 221 kW/300 pk 2.0 Si4 Ingenium benzinemotor met een krachtige 85 kW elektromotor en beschikt daarmee over een gecombineerd vermogen van 297 kW/404 pk, met CO2-emissies vanaf 64 g/km. De elektromotor kan zijn vermogen samen met de bezinemotor leveren of de auto alleen aandrijven, wanneer de bestuurder handmatig de volledig elektrische (EV) modus inschakelt. De grote accu met een capaciteit van 13 kWh maakt in volledig opgeladen toestand een elektrische actieradius mogelijk van maximaal 51 km, waarbij de auto geheel emissievrij rijdt.
De P400e aandrijflijn is naadloos geïntegreerd in het design van de auto. De laadaansluiting is subtiel opgenomen in de grille, waardoor de auto eenvoudig op een laadvoorziening kan worden aangesloten, bijvoorbeeld voor dagelijks opladen tijdens de nachtelijke uren. De accu kan in 7,5 uur** worden opgeladen met behulp van de meegeleverde 220V-laadkabel. Voor opladen onderweg kan de laadkabel in een speciale opbergbox worden meegenomen in de bagageruimte.

Hoe lang moet de Land Rover Range Rover Sport PHEV opladen?

Hoe snel u uw Land Rover Range Rover Sport PHEV kunt opladen, hangt af van verschillende factoren. U doet er goed aan om een laadpaal te kiezen, die de capaciteiten van uw Land Rover zo goed mogelijk kan benutten. De Land Rover Range Rover Sport PHEV heeft een laadvermogen van 6.6 kW. Hieronder ziet u hoe lang het opladen van deze Land Rover duurt met verschillende sterkten oplaadpalen.

Welke laadpaal is geschikt voor de Land Rover Range Rover Sport PHEV?