FAQ items aan het laden...

Renault Zoe

Over de Renault Zoe

Geluidloos, krachtig en lichtvoetig zoeft de Renault ZOE volledig elektrisch over de weg. Dit is autorijden op z’n best. Hij is snel. Hij is stil. Hij is leuk. Schakelen hoeft niet meer, dus dat rijdt ook ongelooflijk relaxed. De elektrische ZOE maakt waar wat z’n uiterlijk belooft: fun on the road. Met de Renault ZOE, een seriegeproduceerde 100% elektrische auto, ontdekt u elke ochtend opnieuw het rijplezier: acceleratievermogen en souplesse om in alle rust te kunnen rijden. Een schone auto vanbinnen en vanbuiten, waarmee u op afstand kunt communiceren… en hij gehoorzaamt u! Niet langer in de rij staan bij het tankstation, nee, u hoeft uw auto alleen maar aan te sluiten op uw laadpunt, net als uw mobiele telefoon. Dat betekent extra tijd voor leuke dingen!

De Renault ZOE is sinds 2017 verkrijgbaar met een 22 kWh en 41 kWh batterij. Uitganspunt voor onderstaande berekening is de uitvoering met 41 kWh batterij. Meer informatie over het opladen van en rijden in een ZOE treft u in onze blog.

Hoe lang moet de Renault Zoe opladen?

Hoe snel u uw Renault Zoe kunt opladen, hangt af van verschillende factoren. U doet er goed aan om een laadpaal te kiezen, die de capaciteiten van uw Renault zo goed mogelijk kan benutten. De Renault Zoe heeft een laadvermogen van 22 kW. Hieronder ziet u hoe lang het opladen van deze Renault duurt met verschillende sterkten oplaadpalen.

Welke laadpaal is geschikt voor de Renault Zoe?