FAQ items aan het laden...

Mercedes-Benz S-klasse plug-in hybrid (s500)

Over de Mercedes-Benz S-klasse plug-in hybrid (s500)

De S-Klasse heeft met zijn vele innovaties al geschiedenis geschreven en bouwt daar nog altijd op voort. Ook deze nieuwe generatie is weer uitgerust met revolutionaire technologie en geeft u de mogelijkheid om een krachtig statement te maken. Als u namelijk kiest voor de S 500 e PLUG-IN HYBRID, krijgt u de veiligste en duurzaamste auto in zijn klasse en levert u een bijdrage aan het verlagen van uw CO2-footprint of die van uw bedrijf.

Maar kiest u deze S-Klasse uitsluitend op grond van deze rationele argumenten? Waarschijnlijk niet. U kunt dagelijks genieten van een vermogen van maar liefst 325 kW/442 pk met 650 Nm koppel, goed voor een ongekende souplesse en ultiem rijplezier.

Hoe lang moet de Mercedes-Benz S-klasse plug-in hybrid (s500) opladen?

Hoe snel u uw Mercedes-Benz S-klasse plug-in hybrid (s500) kunt opladen, hangt af van verschillende factoren. U doet er goed aan om een laadpaal te kiezen, die de capaciteiten van uw Mercedes-Benz zo goed mogelijk kan benutten. De Mercedes-Benz S-klasse plug-in hybrid (s500) heeft een laadvermogen van 3.7 kW. Hieronder ziet u hoe lang het opladen van deze Mercedes-Benz duurt met verschillende sterkten oplaadpalen.

Welke laadpaal is geschikt voor de Mercedes-Benz S-klasse plug-in hybrid (s500)?