FAQ items aan het laden...

Tesla Model S

Over de Tesla Model S

Tesla’s hoogstaande elektrische aandrijving levert adembenemende prestaties. In tegenstelling tot een conventionele verbrandingsmotor met honderden bewegende delen, hebben de elektrische motoren van Tesla maar één bewegend deel: de rotor. Deze aandrijving resulteert in een acceleratie van Model S die soepel, direct en stil is. In minder dan 3,0 seconden sprint Model S van 0 naar 100 kilometer per uur. Zonder schakelmomenten, zonder vertragingen en zonder één druppel benzine. De Tesla Model S is een revolutie in autotechniek.

De Tesla Model S is verkrijgbaar in batterij uitvoeringen met 60-, 75-, 90- en 100 kWh Uitganspunt voor onderstaande berekening is de uitvoering met 90 kWh batterij.

Meer informatie over de mogelijkheden voor het opladen van een Tesla Model S kunt u terug vinden in onze blog.

Hoe lang moet de Tesla Model S opladen?

Hoe snel u uw Tesla Model S kunt opladen, hangt af van verschillende factoren. U doet er goed aan om een laadpaal te kiezen, die de capaciteiten van uw Tesla zo goed mogelijk kan benutten. De Tesla Model S heeft een laadvermogen van 11 kW. Hieronder ziet u hoe lang het opladen van deze Tesla duurt met verschillende sterkten oplaadpalen.

Welke laadpaal is geschikt voor de Tesla Model S?