FAQ items aan het laden...

Volkswagen e-Golf

Over de Volkswagen e-Golf

Vanaf mei 2017 is de nieuwe e-Golf leverbaar. Deze nieuwe uitvoering is voorzien van een 35 kWh batterij waarmee een actieradius haalbaar is van 300 kM ( NEDC) Het motorvermogen is verbeterd van 115 pk naar 136 pk waardoor de auto vlotter accelereert en beter meekomt met brandstof auto’s. Het nieuwe model zit boordevol nieuwe innovaties en hulpmiddelen zoals Traffic Jam Assist, ondersteunt bij het rijden in de file. Bediening via “gesture control” een breed scala aan functies zijn met een handbeweging te bedienen.

De e-Golf is een volwaardige Golf, geruisloos, bijna volledig co2 neutraal en slechts 4% bijtelling. Met een huidige actieradius tot 190 km, energiekosten van nog geen 3 euro per 100 km en met een snellader binnen een half uur voor 80% opgeladen. Volkswagen is niet alleen innovatief, maar ook zuinig.

Hoe lang moet de Volkswagen e-Golf opladen?

Hoe snel u uw Volkswagen e-Golf kunt opladen, hangt af van verschillende factoren. U doet er goed aan om een laadpaal te kiezen, die de capaciteiten van uw Volkswagen zo goed mogelijk kan benutten. De Volkswagen e-Golf heeft een laadvermogen van 7.2 kW. Hieronder ziet u hoe lang het opladen van deze Volkswagen duurt met verschillende sterkten oplaadpalen.

Welke laadpaal is geschikt voor de Volkswagen e-Golf?