FAQ items aan het laden...

Volvo S90 Twin Engine

Over de Volvo S90 Twin Engine

De nieuwe Volvo S90 belichaamt moderne Zweedse luxe en design. Rust, eenvoud en natuurlijke materialen, verweven met precisie. Deze nieuwe sedan heeft niet alleen een elegant ontwerp, maar vervult ook ons verlangen naar innovatie. De Volvo S90 met zijn T8 Twin Engine levert een optimale performance zonder concessies te doen. De drie verschillende rijmodi zijn ontworpen om u in alle behoeften te voorzien. De hybride modus maakt van uw dagelijke rit een verfijnde en efficiënte rijervaring. De power mode geeft u maximale performance door een optimale combinatie van benzine en elektrische kracht. De puur elektrische modus biedt u een geluidsloze rijervaring met nul emissie.
De Volvo S90 wordt standaard geleverd met IntelliSafe Assist. Waarbij Adaptieve Cruise Control, Distance Alert en de geavanceerde semi-autonome rijmodus Pilot Assist zijn inbegrepen. Hiermee bestuurt de auto zichzelf en volgt hij keurig de wegmarkeringen tot snelheden van zo’n 130 km/uur, zonder dat hij een andere auto hoeft te volgen. Pilot Assist is een volgende stap op weg naar een volledig zelfrijdende auto – een van de belangrijkste Volvo-innovaties voor de toekomst.

Hoe lang moet de Volvo S90 Twin Engine opladen?

Hoe snel u uw Volvo S90 Twin Engine kunt opladen, hangt af van verschillende factoren. U doet er goed aan om een laadpaal te kiezen, die de capaciteiten van uw Volvo zo goed mogelijk kan benutten. De Volvo S90 Twin Engine heeft een laadvermogen van 3.7 kW. Hieronder ziet u hoe lang het opladen van deze Volvo duurt met verschillende sterkten oplaadpalen.

Welke laadpaal is geschikt voor de Volvo S90 Twin Engine?