FAQ items aan het laden...

Volvo V90 Twin Engine

Over de Volvo V90 Twin Engine

De veelzijdigheid van de nieuwe Volvo V90 biedt plaats aan alles waar u behoefte aan heeft. Perfect gebalanceerd Scandinavisch design waardoor u ontspant op het moment dat u instapt. Ruimte voor al uw activiteiten. Uitgerust met de nieuwste technologie waaronder Pilot Assist en het intuïtieve Sensus touch screen om uw leven eenvoudiger te maken.
De manier waarop we de T8 Twin Engine hebben ontworpen, biedt u meer dan alleen efficiëntie. U ontdekt hoe uitgebalanceerd en responsief de auto aanvoelt op de weg en hoe snel deze reageert op veranderingen in richting. Door de elektromotor op de achteras te monteren en de accu langs de middenlijn van de auto te plaatsen, hebben we de V90 een bijna perfecte gewichtsverdeling gegeven, uiterst belangrijk in ultieme wendbaarheid.
De plaats van de accu helpt de V90 een laag zwaartepunt te geven. Stabiel, rotsvast en comfortabel. Omdat de accu niet in de kofferbak zit, heeft u hetzelfde laadvermogen met de T8 Twin Engine als bij alle andere V90-modellen. Onze auto’s zijn vanaf het allereerste begin ontworpen voor de plug-in hybride technologie. Uw ervaring zal nooit worden aangetast.
Met 407 pk biedt de combinatie van een viercilinder benzinemotor en een krachtige elektromotor het vermogen en de prestaties van een veel grotere motor, maar met een veel lager brandstofverbruik. De 320 pk benzinemotor drijft de voorwielen aan, de elektromotor doet dit voor de achterwielen. Dit geeft een directe acceleratie en on-demand vierwielaandrijving. Met alleen de elektromotor, geniet u van een stil, emissievrij rijden. Met een bereik van meer dan 45 km met alleen elektrisch rijden, is dit de ideale optie voor dagelijks woon-werkverkeer.

Hoe lang moet de Volvo V90 Twin Engine opladen?

Hoe snel u uw Volvo V90 Twin Engine kunt opladen, hangt af van verschillende factoren. U doet er goed aan om een laadpaal te kiezen, die de capaciteiten van uw Volvo zo goed mogelijk kan benutten. De Volvo V90 Twin Engine heeft een laadvermogen van 3.7 kW. Hieronder ziet u hoe lang het opladen van deze Volvo duurt met verschillende sterkten oplaadpalen.

Welke laadpaal is geschikt voor de Volvo V90 Twin Engine?