FAQ items aan het laden...

Volvo XC60 T8 Twin Engine

Over de Volvo XC60 T8 Twin Engine

De Volvo XC60 T8 Twin Engine met plug-in hybridetechnologie zorgt voor een opwindende rijervaring met een optimale efficiëntie. Door een krachtige benzinemotor te combineren met een elektromotor levert deze aandrijflijn uitstekende prestaties op de snelweg en geen uitstoot tijdens het woon-werkverkeer – met AWD-mogelijkheid wanneer dat nodig is.
Gekoppeld aan onze soepele achttraps Geartronic™-automaat voorzien van een handgemaakte kristallen pookknop van Orrefors®, drijft de benzinemotor de voorwielen aan en de elektromotor de achterwielen, wat een directe acceleratie oplevert en all-wheel-aandrijving op verzoek.

De elektrische Pure-modus geeft voorrang aan elektrisch rijden met een emissievrij rijbereik van maximaal 40 km, ideaal voor het dagelijkse woon-werkverkeer. In de Hybride-modus worden zowel de elektromotor als de benzinemotor gebruikt om het comfort, de prestaties én het brandstofverbruik te optimaliseren, terwijl de Power-modus al het beschikbare vermogen benut om de prestaties te maximaliseren. De AWD-modus zorgt voor een permanente all-wheel-aandrijving voor verbeterde tractie als het glad is. Om het rijden op echt slechte wegen tot snelheden onder 40 km/u mogelijk te maken, is er ten slotte nog de Off road-modus.

Het compacte accupakket in het midden van de auto draagt bij tot evenwichtige rijeigenschappen en gaat niet ten koste van de ruimte in het interieur of de bagageruimte.

Hoe lang moet de Volvo XC60 T8 Twin Engine opladen?

Hoe snel u uw Volvo XC60 T8 Twin Engine kunt opladen, hangt af van verschillende factoren. U doet er goed aan om een laadpaal te kiezen, die de capaciteiten van uw Volvo zo goed mogelijk kan benutten. De Volvo XC60 T8 Twin Engine heeft een laadvermogen van 3.7 kW. Hieronder ziet u hoe lang het opladen van deze Volvo duurt met verschillende sterkten oplaadpalen.

Welke laadpaal is geschikt voor de Volvo XC60 T8 Twin Engine?