Bij Volkswagen staat het model GTE voor een gecombineerde aandrijving van een elektro motor en een TSI benzine motor. Volkswagen heeft met de GTE het compromis gevonden tussen een zuinige E-auto en een sportieve GT. Op dit moment is de Volkswagen GTE leverbaar in de modellen Golf en Passat.

Rijdend op de accu hebben beide auto’s een actieradius van zo’n 40 km wat in de stad zorgt voor een uitstootvrije rit en daarbuiten een maximum snelheid behaald kan worden van 130 km/u. In de GTE stand wordt de kracht van de elektromotor gecombineerd met de TSI benzinemotor wat resulteert in zeer sportieve prestaties zoals een acceleratie van 0 tot 100 in slechts 7.6 seconden. Met 9.9 kW/h is de accu van de Passat 1 kW/h groter dan zijn kleinere broer. Het snel en veilig opladen van de GTE kan met een 16 ampere / 3.7 kW laadstation waarmee de accu in maximaal 2,5 uur weer volledig is opgeladen.mennekes-home-charger-easy-c2

Laadpunt Nederland adviseert de volgende laadstations voor het snel en veilig opladen van een GTE:

Speciale budget aanbieding: Mennekes Easy 
Ideale laadoplossing voor thuis van het Duitse merk Mennekes. Het gemak van een vaste kabel die je handig om het laadstation kan opbergen en een eenvoudige bediening via een start / stop button.

Prijs* van dit laadpunt: € 499,00 
(Actie geldig zolang de voorraad strekt)

Meest verkocht: Lolo Smart
Een laadoplossing voor zowel thuis als op het werk. De Lolo Smart is een laadstation met een online verbinding tot de backoffice van The New Motion. Ideaal als de privéstroom verrekend moet worden met de leasemaatschappij of werkgever of als de zakelijke stroom aan de (gast) gebruiker moet worden doorbelast.lolo-smart2

Prijs* van dit laadpunt: €799,00

Omschrijving basis installatie:
Veelal voldoet een basisinstallatie waarbij het laadpunt op een zo’n kort mogelijke afstand van de meterkast wordt geplaatst. De beveiliging in de meterkast wordt aangepast met een extra aardlekautomaat. Via de muur of kruipruimte gaat de kabel door een sparing naar buiten. Het laadpunt wordt aan de gevel van het pand bevestigd. Na inbedrijfstelling wordt het laadpunt getest en ontvang je een duidelijke uitleg . Bij ieder laadpunt wordt een gratis laadpas geleverd om openbaar te kunnen laden.

Basisinstallatie pakket 1: € 375,00

Graafwerkzaamheden zijn niet inbegrepen.  Meer informatie over onze installatie pakketten treft u op onze website.

*Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Andere auto? Kijk dan eens bij de volgende merken: Mitsubishi OutlanderMercedes C350Volvo V60 / XC90