Werkvoorbereider

Bij Laadpunt Nederland helpen wij de elektrische rijder met het maken van zoveel mogelijk elektrische kilometers. Door onze kennis van de automotive markt en elektrotechniek kunnen wij antwoord geven op alle vragen omtrent het opladen van een elektrische auto. De particulier of zakelijke klant voorzien wij van een maatwerk oplossing voor het realiseren van Laadinfrastructuur. Dit varieert van een laadpunt thuis tot een Smart Charging openbaar laadplein.

Waar kom je terecht?

Laadpunt Nederland bestaat inmiddels 6 jaar en wij plaatsen laadpunten bij particulieren thuis en bij bedrijven op kantoor. Wij zijn uniek in de branche doordat we onze laadpunten zelf verkopen en ook zelf installeren. Wij zijn een echte specialist. Wij verkopen alleen A-merken van veelal Nederlandse producenten. Het werk bij Laadpunt Nederland is heel divers. Van een lader thuis tot een laadplein met een flinke onderverdeelkast, we zijn van alle markten thuis. Naast installatie worden we door producenten ook vaak gevraagd om lastige storingen op te lossen of om een nieuw model te testen. Gecombineerd met de laatste technieken van Energy management en Load balancing weet je het zeker, je werkt bij een echte specialist.

De functie

Jouw functie is het voorbereiden van onze projecten, echt een belangrijke functie dus! We hebben zowel grote als kleine projecten. Jij inventariseert o.a. hoe wij de laadpunten gaan installeren bij onze klanten. Bij de werkvoorbereiding komt een stuk techniek kijken, de ideale kandidaat moet hier dan ook ervaring mee hebben. Naast de voorbereiding hou jij je ook bezig met de voorraden en een stukje inkoop.

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je ben klant- en servicegericht. Je werkt planmatig en bent in staat te schakelen indien nodig. Daarnaast werk je nauwkeurig en ben je stressbestendig en je werkt graag in een dynamische omgeving. Je bent gedreven en resultaatgericht, zowel zelfstandig als in teamverband weet jij van aanpakken.

Wat ga je doen?

Voorbereiding van grote opdrachten

De overdracht van sales naar uitvoering begeleiden

Voorraad- en magazijnbeheer

Budgettering en kostenbewaking van projecten

Assisteren bij onverwachte wijzigingen tijdens projecten

Verbeteringen signaleren en implementeren

Jij

Je hebt Technische MBO opleiding afgerond en staat open om je verder te ontwikkelen. Daarnaast heb je relevante werkervaring als Werkvoorbereider. Het inwerktraject is makkelijker wanneer je een passie hebt voor auto’s en techniek. Als je ook nog eens affiniteit met automotive en duurzaamheid hebt dan wordt het echt een eitje voor je. Als geschikte nieuwe collega leg je de lat hoog, ben je communicatief sterk, kunnen we met je lachen en werk je zelfstandig en georganiseerd. Wij zoeken een hoogvlieger met veel energie, ambitie en enthousiasme.

Interesse?

Zie jij jezelf al bij ons werken? Solliciteer direct! Stuur je motivatie en CV mee zodat we zo snel mogelijk bij je terug komen!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB.