Laadpaal bij uw bedrijf plaatsen? Staan uw deuren al open voor de elektrische rijder?

Steeds meer van uw werknemers en bezoekers zullen overstappen op elektrisch vervoer. Dat vinden wij niet zo gek, elektrisch rijden is voordelig en duurzaam. De ontwikkelingen op de elektrische markt gaan hard en u kunt als bedrijf natuurlijk niet achterblijven. Door uw parkeerplaats te voorzien van laadpalen is uw bedrijf gastvrij voor iedereen.

Laadpalen voor alle elektrische auto's

Laadpunt Nederland biedt een divers aanbod laadpalen voor ieder bedrijf en iedere auto. Wanneer u kiest voor de installatie van laadpalen bij uw bedrijf, adviseren wij altijd om laadpalen te installeren met een socket, zoals de EVBox BusinessLine, NewMotion Business Pro en de ICU EVe. Een laadpaal met een vaste kabel is in een thuissituatie natuurlijk uitermate geschikt. Voor een zakelijke laadpaal bij uw bedrijf minder.

Wanneer u kiest voor een laadpaal met een socket, kan de elektrische rijder zelfs zijn laadkabel aan de laadpaal verbinden, waardoor u de laadpaal toegankelijk is voor al uw bezoek. Van Tesla rijders tot Nissan Leaf eigenaren en van Volkswagen Golf-GTE tot aan de BMW i3 bezitters. Uiteraard zijn onze zakelijke laadpalen ook geschikt voor hybride auto’s.

Verschillende vermogens

Wanneer u een laadpaal bij uw bedrijf plaatst, wilt u natuurlijk langdurig gebruik kunnen maken van deze investering. Het merendeel van de elektrische auto’s die op dit moment op de weg rijden kunnen een vermogen aan van 3,7 kWh per uur. Er komen echter steeds meer elektrische auto’s op de markt die een hoger laadvermogen aan kunnen van 22 Kwh per uur. Wilt u een toekomstbestendige investering maken? Kies dan voor een laadpaal met een laadvermogen tot 22 kWh per uur.

Staat uw laadpaal in een openbare ruimte? Dan is een stukje beveiliging tegen misbruik en vandalisme wel zo verstandig. Daarom heeft u bij Laadpunt Nederland de keuze om uw laadpaal extra te beveiligingen met een RFID chip, een slot, of Maxem waarmee u de laadpaal vanaf uw smartphone aan of uit kunt zetten. Laadpunt Nederland denkt ook op het gebied van beveiliging graag met u mee.

Volledige controle met de Maxem Energy Manager

Het verbruik van een laadpaal is vaak lastig te meten. Ook daar heeft Laadpunt Nederland een passende oplossing voor. Wij werken samen met Maxem. Zij hebben een kastje ontwikkeld waarmee u gemakkelijk inzicht krijgt in het verbruik van uw laadpalen, de laadpalen op afstand kunt besturen met uw smartphone en Load Balancing mogelijk wordt.

Met Load Balancing wordt de stroom naar uw laadpaal per seconde gereguleerd, zodat uw bezoek of werknemers altijd zo snel als mogelijk hun elektrische voertuig kunnen opladen. Dat voorkomt onnodige wachttijden zodat uw medewerkers gewoon hun werk kunnen doen.

De voordelen van een zakelijke laadpaal op een rij

  • Uw bedrijf is gastvrij voor alle bezoekers en werknemers (en blijft dit ook).

  • U krijgt 35% van het bedrag op de factuur boven de € 2500,-. terug en de laadpaal is willekeurig af te schrijven.

  • Load balancing en Solar charging is mogelijk door onze samenwerking met Maxem.

  • Wij werken samen met een team gemotiveerde installateurs die twee keer per jaar op scholing gaan.

  • Laadpunt Nederland denkt samen met u mee over het gehele installatie traject.

Enthousiast geworden?

Bent u enthousiast geworden over het installeren van laadpalen bij uw bedrijf? Dan nodigen wij u graag uit om alvast een laadpaal uit te zoeken op onze overzichtspagina laadpalen of neem vrijblijvend contact op met ons op, wij adviseren u graag.

Laadpalen overzicht
Contact opnemen