Partner met ons

Opzoek naar een partner voor laadoplossingen voor jouw klanten, project of bedrijf? Word partner van Laadpunt Nederland.

Merk je ook steeds vaker dat elektrisch rijden wordt genoemd? Dat kan kloppen, want de elektrische auto of ‘EV’ is aan een opmars bezig en dringt door tot het grote publiek. Nieuwe technieken, lagere prijzen en een bewustwording qua duurzaamheid doen de vraag alsmaar stijgen. Dat merken fabrikanten en andere partijen die werken in mobiliteit, zoals leasemaatschap-pijen, projectontwikkelaars en installatiebedrijven.

Ook voor Laadpunt Nederland is duurzaamheid een belangrijke pijler. Sinds 2011 hebben wij ons steentje bijgedragen aan emissievrij rijden. Samen kunnen we dit proces echter versnellen en nog veel meer bereiken. Benieuwd geraakt?

Voor wie zijn de partnerschappen?

Alle partijen die regelmatig met laadstations werken, kunnen partner worden. In de praktijk zijn de partnerschappen meestal met de volgende partijen:
– Leasemaatschappijen;
– Autodealers;
– Vastgoedbedrijven / Projectontwikkelaars;
– Vereniging van eigenaars (VvE);
– Installatiebedrijven / Elektriciens;
– Gemeentes;
– (Semi-) publieke instellingen.

Heb je vragen over het partnerprogramma? Neem dan contact op met info@laadpunt.nl.

Welke voordelen heb ik als partner?

Het werken met een betrouwbare partner geeft een rustig gevoel. Door met Laadpunt Nederland te werken ben je verzekerd van kwaliteit en profiteert je van grote voordelen:
– Een stevige partnerkorting;
– Een persoonlijk aanspreekpunt;
– Kickback ontvangen per laadstation;
– Jarenlange ervaring met laadprojecten;
– Een brede selectie van laadpaalmerken;
– Ondersteuning tijdens en ná de realisatie;
– Snelle realisatie door ons team van experts;

Door onze ervaring sinds 2011 kunnen wij grote projecten aan. Dat kunnen oplossingen zijn met een grote hoeveelheid stations of losse orders met een hoge doorloop.