Partner van Laadpunt Nederland

Op zoek naar een geschikte EV partner voor jouw klanten, project of bedrijf? Word dan partner van Laadpunt Nederland! Samen kunnen we krachten bundelen en mooie projecten realiseren. Uiteindelijk gaat het om de snelheid van de transitie, dat doe je met elkaar.

Partners in laden

Kom je in jouw dagelijkse werkzaamheden steeds vaker met elektrisch rijden in aanraking? Dat kan kloppen, want de elektrische auto of ‘EV’ is in opmars en dringt door tot het grote publiek. Nieuwe technieken, lagere prijzen en een bewustwording qua duurzaamheid doen de vraag alsmaar stijgen. Daarnaast krijgen klimaatdoelen en daarbij behorende wetgevingen ook steeds grotere invloed op besluitvormingen bij organisaties. Dat merken fabrikanten en andere partijen die werken in mobiliteit en elektrotechniek, zoals leasemaatschappijen, autodealers, projectontwikkelaars, wagenparkbeheerders en installatiebedrijven. Ook voor Laadpunt Nederland is duurzaamheid natuurlijk een belangrijke pijler. Daarom dragen wij al sinds 2011 ons steentje bij aan emissievrij rijden. Samen kunnen we dit proces echter versnellen en nog veel meer bereiken. Omdat voor veel mensen de EV wereld helemaal nieuw is, maar wij al jaren hiermee bezig zijn, kunnen wij natuurlijk een belangrijke partner rol bekleden voor jouw organisatie. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Voor wie zijn de partnerschappen?

Alle partijen die regelmatig met elektrisch rijden en laden te maken hebben, kunnen partner worden.
In de praktijk werken we meestal samen met de volgende partijen:
– Leasemaatschappijen
– Wagenparkbeheerders
– Autodealers
– Fleetowners
– Vastgoedbedrijven / Projectontwikkelaars
– Vereniging van eigenaren (VvE)
– Installatiebedrijven / Elektriciens
– Gemeentes / Provincies
– (Semi-) publieke instellingen

Heb je vragen over het partnerprogramma? Neem dan contact op met partner@laadpunt.nl.

Welke voordelen heb ik als partner?

Het werken met een betrouwbare partner geeft een rustig gevoel. Je kunt zelf de aandacht blijven houden op je bedrijfsfocus en wij nemen de EV zaken uit handen. Door met Laadpunt Nederland samen te werken ben je zeker van de hoogste kwaliteit. Daarnaast maken we ook altijd heldere afspraken, Bijvoorbeeld het volgende:
– Een vaste partnerkorting voor de aanschaf van hardware;
– Of een kickback fee ontvangen per gerealiseerd laadstation;
– Een persoonlijk aanspreekpunt/ eigen account manager;
– Een EV partner met écht jarenlange parktische ervaring.
– Een brede selectie van de beste laadpaalmerken;
– Ondersteuning tijdens en ná de realisatie;
– Snelle realisatie door ons team van EV-experts en eigen monteurs.
– Trainingprogramma voor technisch personeel

Door onze ervaring sinds 2011 zijn wij ook zeer bedreven in grote bedrijfsinstallaties. Dat kunnen oplossingen zijn met een grote hoeveelheid stations of losse orders met een hoge doorloop