Het ontstaan van Laadpunt Nederland

Laadpunt Nederland bestaat sinds 2011. Destijds stond de markt echt in de kinderschoenen, maar ook toen hadden nieuwe EV-rijders dezelfde vragen. Vaak waren dit vragen die men nergens makkelijk kon opzoeken of waar veel uiteenlopende antwoorden over te vinden waren op internet, die niet altijd gebaseerd waren op de realiteit. Dit was voor ons dé aanleiding om Laadpunt Nederland op te richten en ons te focussen op het helpen van nieuwe EV-rijders en zo de vraag in de markt optimaal te kunnen bedienen. De eerste écht onafhankelijke aanbieder van de beste EV oplossingen in Nederland.

Jong en dynamisch

Laadpunt Nederland is een jong en dynamisch bedrijf. En dat is precies waar de huidige markt om vraagt. De klant van nu is kritisch en de markt kent tegenwoordig vele aanbieders. Wij onderscheiden ons graag met begrijpelijke taal, excellente bereikbaarheid, snelle reactietijden en accurate planning. Door onze jarenlange ervaring op alle vlakken in de EV techniek kunnen wij altijd vakkundig van dienst zijn voor alle mogelijke vraagstukken. En vanwege onze horizontale bedrijfscultuur zijn wij in staat om doeltreffend en efficiënt mee te bewegen met de ontwikkelingen in de EV markt en daarom altijd snel de nieuwste technieken en daarbij horende processen kunnen integreren. Sinds de oprichting hebben we elk jaar weer een groeispurt gemaakt, hierdoor kunnen we steeds meer nieuwe collega’s in onze organisatie betrekken. Daarom kunnen we ons jong en dynamisch noemen.

Maak kennis met ons team

Hellen Ochse

Mijn naam is Hellen Ochse en binnen Laadpunt Nederland zorg ik dat alles op secretarieel en administratief vlak goed geregeld is. Laadt de puntjes op de i maar aan mij over!

Axel Vugts

Mijn naam is Axel Vugts en bij Laadpunt Nederland houd ik alle IT-systemen en de website in de lucht!

Frank Tollenaar

Mijn naam is Frank Tollenaar en ik ben voortdurend op pad voor Laadpunt Nederland. Ik zit in de auto of bij de klant aan tafel. Luisteren naar de klant en vervolgens met een goed advies komen, dat geeft me veel voldoening.

Marco Hazebroek

Mijn naam is Marco Hazebroek en een groot deel van mijn werkdag breng ik naast een laadpunt door. Ik probeer problemen efficient en effectief te verhelpen. Daar krijg ik energie van.

Alexander Hazebroek

Mijn naam is Alexander Hazebroek en meestal zit ik achter de computer of ben ik op locatie. Een goede en nette laadvoorziening opleveren, daar sta ik 's ochtends voor op.

Tim van der Stroom

Mijn naam is Tim van der Stroom en zoals mijn achternaam doet vermoeden ben ik een specialist rondom elektriciteit.

Rik Ivens

Mijn naam is Rik Ivens en ik ben dagelijks bezig om mijn klanten van het beste advies te voorzien. de situatie kan mij niet uitdagend genoeg zijn.

Guy de Winter

Mijn naam is Guy en binnen Laadpunt Nederland zorg ik dat alles op de planning soepel verloopt. Ik probeer problemen efficiënt en effectief te verhelpen en zet ik graag de puntjes op de i, dat geeft mij energie.