Het ontstaan van Laadpunt Nederland

Laadpunt Nederland is in 2011 ontstaan vanuit zusterbedrijf Modutec BV. Hier verzorgden wij de storingsdienst voor diverse producenten van laadpunten. Wij kwamen regelmatig bij diverse particuliere en zakelijke klanten over de vloer en kregen veel vragen over elektrisch
laden. Vaak waren dit vragen die men niet makkelijk kon opzoeken of waar verschillende antwoorden over te vinden waren op internet. Dit was voor ons de aanleiding om de activiteiten van Modutec omtrent laadvoorzieningen in een aparte entiteit onder te brengen en ons hierop te focussen.

Jong en dynamisch

Laadpunt Nederland is een jong en dynamisch bedrijf. En dat is precies waar de huidige markt om vraagt. De klant van nu is kritisch en de markt kent vele aanbieders. Wij onderscheiden ons graag met reactiesnelheid, begrijpelijke taal en goede planning. Gaat er wel eens wat mis? Natuurlijk, maar daar kunnen wij altijd snel en vakkundig op reageren. Vandaar dat we ons jong en dynamisch noemen.

Maak kennis met ons team

Hellen Ochse

Mijn naam is Hellen Ochse en binnen Laadpunt Nederland zorg ik dat alles op secretarieel en administratief vlak goed geregeld is. Laadt de puntjes op de i maar aan mij over!

Harm Zoer

Mijn naam is Harm Zoer en ik ben elke dag ergens anders voor Laadpunt Nederland, maar altijd bij een klant om een nette en goed werkende laadvoorziening op te leveren.

Axel Vugts

Mijn naam is Axel Vugts en bij Laadpunt Nederland houd ik alle IT-systemen en de website in de lucht!

Frank Tollenaar

Mijn naam is Frank Tollenaar en ik ben voortdurend op pad voor Laadpunt Nederland. Ik zit in de auto of bij de klant aan tafel. Luisteren naar de klant en vervolgens met een goed advies komen, dat geeft me veel voldoening.

Marco Hazebroek

Mijn naam is Marco Hazebroek en een groot deel van mijn werkdag breng ik naast een laadpunt door. Ik probeer problemen efficient en effectief te verhelpen. Daar krijg ik energie van.

Alexander Hazebroek

Mijn naam is Alexander Hazebroek en meestal zit ik achter de computer of ben ik op locatie. Een goede en nette laadvoorziening opleveren, daar sta ik 's ochtends voor op.