Een laadpunt op kantoor, inmiddels eerder regel dan uitzondering. Zowel voor gasten als werknemers wil je dit goed geregeld hebben. Wij hebben alle mogelijkheden gefilterd, de selectie die je bij ons ziet bestaat uit A-merken die een bewezen staat van dienst hebben. Onze eigen monteurs zijn gecertificeerd en geroutineerd in het installeren van onze laadpunten.
Een modern ontwerp en solide behuizing voor het veilig opladen van jouw auto. Het laadstation is gemaakt van een speciaal composietmateriaal en versterkt met glasvezel. Dit zorgt er voor dat de behuizing zeer robuust is, niet verkleurt en optimaal bestand is tegen water en stof.
Vanaf €2475
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers.
Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van o.a. Installatiebedrijven.
Veilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ.
DOET (Dutch Organisation for Electric Transport) is al sinds 2009 de branchevereniging op het gebied van elektrisch vervoer in Nederland.
Persoonlijk contact om je situatie en wensen te bespreken
Wij maken een inventarisatie van de technische situatie
jouw persoonlijke offerte staat digitaal klaar, op maat gemaakt
Onze monteur komt jouw laadoplossing installeren, je kan diezelfde dag nog opladen
Voor onderhoud of onverwachte problemen staan we voor je klaar
Laadpunt Nederland biedt een divers aanbod laadpalen voor ieder bedrijf en iedere auto. Wanneer je kiest voor de installatie van laadpalen bij jouw bedrijf, adviseren wij altijd om laadpalen te installeren met een socket, zoals de EVBox BusinessLine, NewMotion Business Pro en de ICU EVe. Een laadpaal met een vaste kabel is in een thuissituatie natuurlijk uitermate geschikt. Voor een laadpaal op kantoor minder. Wanneer je kiest voor een laadpaal met een socket, kan de elektrische rijder zelfs zijn laadkabel aan de laadpaal verbinden, waardoor de laadpaal toegankelijk is voor al jouw bezoek. Van Tesla rijders tot Nissan Leaf eigenaren en van Volkswagen Golf-GTE tot aan de BMW i3 bezitters. Uiteraard zijn onze laadpalen voor kantoor ook geschikt voor hybride auto’s.
Wanneer je een laadpaal bij jouw bedrijf plaatst, wil je natuurlijk langdurig gebruik kunnen maken van deze investering. Het merendeel van de elektrische auto’s die op dit moment op de weg rijden kunnen een vermogen aan van 3,7 kW. Er komen echter steeds meer elektrische auto’s op de markt die een hoger laadvermogen aan kunnen van 22 KW. Wil je een toekomstbestendige investering maken? Kies dan voor een laadpaal met een laadvermogen tot 22 kW.
Staat jouw laadpaal in een openbare ruimte? Dan is een stukje beveiliging tegen misbruik en vandalisme wel zo verstandig. Daarom heb je bij Laadpunt Nederland de keuze om jouw laadpaal extra te beveiligingen met een RFID chip of een slot waarmee je de laadpaal vanaf jouw smartphone aan of uit kunt zetten. Laadpunt Nederland denkt ook op het gebied van beveiliging graag met je mee.
Er zijn grote voordelen verbonden aan een laadpaal op kantoor. Indien je een Online laadpaal voor op kantoor aanschaft, heb je de volgende voordelen:
– Alle laadpalen op kantoor zijn gekoppeld in 1 systeem
– Je bepaalt zelf de laadtarieven
– Factureren gaat eenvoudig
– Je ziet wie en wanneer laadt op één dashboard
– Fiscale voordelen
De hierboven genoemde fiscale voordelen gelden alleen laadpalen die zakelijk zijn aangeschaft. Deze fiscale voordelen kunnen al snel oplopen tot enkele honderden euro’s belastingvoordeel. Het gaat hier om de volgende twee regelingen:
Als je ervoor kiest om een laadpaal op kantoor te plaatsen, heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de VAMIL-regeling. Deze regeling stelt dat je zelf mag beslissen hoe snel je de investering voor de laadpalen bij het kantoor afschrijft. Dit betekent dat je bijvoorbeeld in het eerste jaar kiest om direct 70% van de investering af te schrijven, waardoor de fiscale winst lager uitvalt en je dus ook minder belasting hoeft te betalen.
Een andere regeling waar je fiscaal van profiteert is de MIA. Met de MIA kun je tot 36% van de totale investeringskosten aftrekken van jouw fiscale winst. Ook dit betekent dat je minder belasting hoeft te betalen. De hoogte van het percentage van de MIA is afhankelijk van het effect op het milieu dat het vervoersmiddel heeft. Indien je een volledige elektrische auto met laadpaal koopt, krijg je de volle 36% aftrek. Bij een Plug-in hybride is dit 27%.
De kosten van een laadpaal of meerdere laadpalen hangen af van jouw specifieke situatie en wensen. Hierboven zie je een selectie van ons assortiment. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een compleet overzicht van alle merken en prijzen.