Logo ChargePoint

Een ChargePoint laadpaal

ChargePoint bouwt al meer dan tien jaar aan het brandstofnetwerk van de toekomst. En op dit moment begint er elke twee seconden wel iemand met opladen via het ChargePoint-netwerk. ChargePoint biedt wereldwijd de meeste laadpunten voor elektrische voertuigen aan en mensen vertrouwen op ons om overal en altijd te kunnen laden.

  • 114.300 oplaadpunten over de hele wereld
  • 80,3 miljoen oplaadbeurten geleverd (en de teller loopt nog steeds)
  • Met een ChargePoint-account heeft u toegang tot AC-oplaadpunten en DC-snellaadpunten
  • 60% van de Fortune 50-bedrijven zijn ChargePoint-klanten
  • 175 partners helpen ons met het bouwen van het laadnetwerk van de toekomst

ChargePoint laadpas

Met een laadpas van ChargePoint maakt u altijd gebruik van groene stroom op alle openbare laadpunten in Nederland én kunt u opladen bij alle laadpunten binnen ChargePoint Netwerk in het buitenland. Om de toegang tot openbare laadpunten te activeren, heeft u een laadpas-abonnement op het BackOffice beheersysteem nodig van € 3,75 per maand (excl. BTW). De verrekening van uw laadtransacties gebeurt maandelijks volledig automatisch.

Laadpas Sleutelhanger

De ChargePoint laadpas is ook verkrijgbaar in het formaat van een sleutelhanger, zodat u deze altijd bij de hand hebt. Er is geen verschil tussen het laden met een laadpas of het laden met een laadsleutelhanger.

ChargePoint BackOffice

Om u uren administratie te besparen, heeft ChargePoint BackOffice gecreëerd. Dit cloud-based beheersysteem automatiseert het beheer en het monitoren van meerdere laadstations. Een abonnement op BackOffice geeft u ook toegang tot Smart Charging oplossingen, die u helpen om altijd en overal efficiënte en duurzame laadfaciliteiten aan te bieden. Kies uit een Home, Business of Enterprise abonnement.

De voordelen van Laadpunt Nederland

1 aanspreekpunt

Bij Laadpunt Nederland heeft u alle diensten rondom de aanschaf en het onderhoud van uw laadpaal bij één partij.

Onafhankelijk

Laadpunt Nederland geeft onafhankelijk advies over laadpalen, oplaadmethodes en vermogens.

Specialist

Bij Laadpunt Nederland hebben we alle nodige kennis en expertise in huis. Onze experts hebben een achtergrond in de automotive industrie en elektrotechniek.

Serviceteam met eigen monteurs

Onze service houdt niet op zodra de laadpaal is geïnstalleerd. Ons serviceteam staat ook na de installatie klaar voor eventuele reparaties en onderhoud. Hierin zijn wij uniek. U kunt ons altijd rechtstreeks bereiken als er een probleem is. Ook komen we jaarlijks bij u langs voor een controle van de laadpaal, de infrastructuur en voor een software-update. We hebben eigen installateurs in dienst, zodat u voor de installatie of een reparatie niet met een andere partij te maken krijgt. Een prettig idee.

Lees hier meer over het team van Laadpunt Nederland.

Meer informatie?

Meer informatie over het aanschaffen van een laadpunt, de installatie en onze service? Bel ons!

Contact opnemen