ChargePoint laadpas

Met een laadpas van ChargePoint maakt u altijd gebruik van groene stroom op alle openbare laadpunten in Nederland én kunt u opladen bij alle laadpunten binnen ChargePoint Netwerk in het buitenland. Om de toegang tot openbare laadpunten te activeren, heeft u een laadpas-abonnement op het BackOffice beheersysteem nodig van € 3,75 per maand (excl. BTW). De verrekening van uw laadtransacties gebeurt maandelijks volledig automatisch.

Laadpas Sleutelhanger

De ChargePoint laadpas is ook verkrijgbaar in het formaat van een sleutelhanger, zodat u deze altijd bij de hand hebt. Er is geen verschil tussen het laden met een laadpas of het laden met een laadsleutelhanger.

ChargePoint BackOffice

Om u uren administratie te besparen, heeft ChargePoint BackOffice gecreëerd. Dit cloud-based beheersysteem automatiseert het beheer en het monitoren van meerdere laadstations. Een abonnement op BackOffice geeft u ook toegang tot Smart Charging oplossingen, die u helpen om altijd en overal efficiënte en duurzame laadfaciliteiten aan te bieden. Kies uit een Home, Business of Enterprise abonnement.

Een ChargePoint laadpaal

ChargePoint bouwt al meer dan tien jaar aan het brandstofnetwerk van de toekomst. En op dit moment begint er elke twee seconden wel iemand met opladen via het ChargePoint-netwerk. ChargePoint biedt wereldwijd de meeste laadpunten voor elektrische voertuigen aan en mensen vertrouwen op ons om overal en altijd te kunnen laden.

114.300 oplaadpunten over de hele wereld
80,3 miljoen oplaadbeurten geleverd (en de teller loopt nog steeds)
Met een ChargePoint-account heeft u toegang tot AC-oplaadpunten en DC-snellaadpunten
60% van de Fortune 50-bedrijven zijn ChargePoint-klanten
175 partners helpen ons met het bouwen van het laadnetwerk van de toekomst

ChargePoint laadpalen

Hieronder vindt u ons assortiment laadpalen van ChargePoint.
Neem gerust contact met ons op voor informatie over uitvoeringen en prijzen.

ChargePoint CP4100

Het CP4100-laadstation met type-2-stopcontact is ontworpen voor bedrijven, wagenparken en andere organisaties die het opladen van elektrische voertuigen als voorziening of service willen aanbieden aan werknemers en klanten.

ChargePoint CP4300

Het CP4300-laadstation met vaste type-2-kabel is ontworpen voor bedrijven, wagenparken en andere organisaties die het opladen van elektrische voertuigen als voorziening of service willen bieden aan werknemers en klanten.