Webasto laadpaal

De Webasto groep is een internationaal opererende organisatie die zich focust op innovatieve systemen voor de automotive branche. Zo produceert Webasto zonneschermen, panoramadaken, verwarmingssystemen en laadoplossingen voor elektrische auto’s. Webasto maakt producten van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Webasto Pure 11 kW laadpaal

De meest verkochte laadpaal van Webasto is de Webasto Pure 11kW. Deze laadpaal heeft een laadvermogen dat oploopt tot 22kW. Hiermee laadt u verschillende auto’s volledig op in 4 uur tijd. Het laden met een 22kW laadpaal is daarom met name handig voor iedereen die veel kilometers met de auto aflegt. Het maximale laadvermogen van de Webasto Pure is aan te passen aan de netstroomaansluiting door de installateur. Hierdoor is deze laadpaal geschikt voor veel consumenten.

Webasto Live laadpaal

Vanaf maart 2019 verwacht Webasto een nieuwe laadpaal in het assortiment: de Webasto Live. Deze laadpaal is, in tegenstelling tot de Webasto Pure, online te bedienen met een app. Hierdoor is het mogelijk om gebruik te maken van intelligent oplaadmanagement. Zo is het overzichtelijk in te zien wie en hoeveel er gebruik wordt gemaakt van de laadpaal. Zo kunt u achteraf de kosten verrekenen met iedereen die de laadpaal heeft gebruikt. Ook bij Laadpunt Nederland verwachten we de Webasto Live vanaf 2019 in ons assortiment.

Goedkope Webasto Pure laadpaal

Voor eenieder die op zoek is naar een goedkope laadpaal is de Webasto Pure een geschikt model. Het model kenmerkt zich door de eenvoud, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Volgens een grote groep electriciens is de Webasto Pure 11kW zelfs de beste laadpaal van de Nederlandse markt. Als u louter op zoek bent naar een laadpaal om uw eigen elektrische auto op te laden en niet naar een laadpaal met meerdere aansluitingen en een online werking, is de Webasto Pure precies wat u zoekt. Bij Laadpunt.nl is de Webasto Pure al verkrijgbaar vanaf €495 exclusief BTW en montage.

Alternatieven voor Webasto Charging

Er zijn diverse alternatieven voor de Webasto Pure. Zo is er de EVBox Homeline, NewMotion Home en de Ecotap Homebox. Deze laadpalen kenmerken zich door de eenvoud die gewenst is bij een laadpaal voor thuisgebruik. Deze laadpalen werken niet met een online functie, waardoor het niet mogelijk is om laadgeschiedenis in te zien. Bij het inpluggen van de stekker begint het laadpunt met opladen en zodra de stekker losgehaald wordt stopt het laden. Bovendien hebben deze laadpalen vaak een vaste kabel, waardoor u nooit het probleem heeft dat u geen kabel.

Webasto laadpalen

Hieronder vindt u ons assortiment laadpalen van Webasto.
Neem gerust contact met ons op voor informatie over uitvoeringen en prijzen.

Webasto Pure

De Webasto Pure laadt jouw auto op een veilige manier met maximaal 22kW op.

Vanaf €620

Webasto Live

Het intelligent Webasto Live laadstation is niet alleen geschikt voor 'eenvoudig' opladen, maar biedt meer slimme functies zoals connectiviteit met een backoffice, Dynamic Load Management en integratie in een Energy Management Systeem

Vanaf €825