Refurbished laadpalen

Door de expertise die Laadpunt Nederland in huis heeft op het gebied van laadpalen en elektrische auto’s, zijn wij de aangewezen partij voor het refurbishen van laadpalen. Al onze refurbished laadpalen functioneren volledig naar behoren en zijn veilig in gebruik. U kunt met een gerust hart een refurbished laadpaal van Laadpunt Nederland aan de gevel hangen.

Wat kost een laadpaal thuis?

De kosten van een laadpaal thuis zijn volledig afhankelijk van het type laadpaal dat u wenst. U heeft de keuze uit het aantal aansluitingen, laadvermogen, online of offline werking en de montagewijze. Indien u op zoek bent naar een basic model laadpaal om ‘s nachts uw auto mee op te laden heeft u waarschijnlijk genoeg aan een thuis-model laadpaal. De prijzen voor dit type laadpaal beginnen vaak rond de €495 euro exclusief montagekosten. Afhankelijk van de plaats van de laadpaal kunnen deze kosten ook nog oplopen.

Wat kost een refurbished laadpaal?

De kosten voor een refurbished laadpaal liggen uiteraard lager dan de aanschafprijs van een nieuwe laadpaal. Toch betekent dit niet dat de kwaliteit ook minder goed is. Door de jarenlange ervaring weet Laadpunt als geen ander wat er nodig is om een laadpaal op een veilige en duurzame manier te refurbishen. Zo heeft u altijd 12 maanden garantie bij aanschaf van een refurbished laadpaal van Laadpunt, mits u ook een installatie afneemt. Toch betaalt u in sommige gevallen 50% minder voor een laadpaal dan de originele verkoopprijs.

NewMotion Home Advanced

Laadvermogen: 1x16A , 3,7kW
Aansluiting: socket of vaste kabel
 standaard 6 MND garantie
12 MND garantie wanneer u ook een installatie afneemt
Abonnement van toepassing
Nu vanaf € 345,- Ex BTW

EVBox Homeline

Laadvermogen: 1x32A, 7,4kW
Aansluiting: socket
standaard 6 MND garantie
12 MND garantie wanneer u ook een installatie afneemt
Abonnement van toepassing
Nu €445 Ex BTW

EVBox Businessline

Laadvermogen: 1x16A, 3,7kW
Aansluiting: enkel – Socket
 standaard 6 MND garantie
12 MND garantie wanneer u ook een installatie afneemt
Werking via een drukknop
Nu €195* Ex BTW

Tweedehands laadpaal vs refurbished laadpaal

Een tweedehands laadpaal mag niet verward worden met een refurbished laadpaal. Een tweedehands laadpaal is een laadpaal die reeds door iemand is gebruikt en vervolgens wordt doorverkocht. In de meeste gevallen heeft u dan ook garantie tot de deur en dient u zelf voor installatie te zorgen. Dit zijn flink wat risicofactoren voor een tweedehands laadpaal, terwijl de kosten niet veel lager zijn dan bij een refurbished laadpaal. Bovendien weet u bij een refurbished laadpaal van Laadpunt zeker dat de laadpaal op alle fronten is nagekeken en volledig naar behoren functioneert. Zo heeft u 100% zeker een veilig laadpunt voor uw elektrische auto.

laadpaal kopen

De voordelen van Laadpunt Nederland

1 aanspreekpunt

Bij Laadpunt Nederland heeft u alle diensten rondom de aanschaf en het onderhoud van uw laadpaal bij één partij.

Onafhankelijk

Laadpunt Nederland geeft onafhankelijk advies over laadpalen, oplaadmethodes en vermogens.

Specialist

Bij Laadpunt Nederland hebben we alle nodige kennis en expertise in huis. Onze experts hebben een achtergrond in de automotive industrie en elektrotechniek.

Het onderhoud van een refurbished laadpaal

Het onderhouden van een laadpaal is van groot belang om de levensduur te maximaliseren. Bij een refurbished laadpaal is dat natuurlijk ook het geval. Dit zorgt er op langere termijn ook voor dat u niet tegen torenhoge reparatiekosten aanloopt. Bovendien is het ook steeds vaker de eis vanuit verzekeringsmaatschappijen dat de refurbished laadpaal eens per jaar wordt gekeurd. Door de hoge vermogens bij het laden kan het problemen veroorzaken door te laden met een defecte laadpaal, wat de verzekeringen willen voorkomen. Laadpunt biedt naast de installatieservice ook een speciaal servicecontract aan. Zo kunt u altijd contact opnemen met onze telefonische helpdesk als er zich problemen voordoen met uw laadpaal en wordt er jaarlijks een check en software-updates uitgevoerd.

Laadpunt blinkt niet alleen uit in de installatieservice, maar ook in de geboden servicediensten. Wij hebben een eigen team met ervaren servicemonteurs wat altijd voor u klaarstaat bij eventuele reparaties en onderhoudsbeurten. U krijgt bij onderhoud dus niet met een andere partij te maken.

Lees hier meer over het team van Laadpunt Nederland.

Zakelijke laadpaal nodig voor uw bedrijf of instelling?

Laadpunt is ook voor de zakelijke markt dé specialist op het gebied van laadpalen. Heeft u behoefte aan een laadoplossing voor meerdere vestigingen? Of bent u benieuwd of een zakelijke laadpaal een slimme investering is voor uw organisatie? Maak vrijblijvend een afspraak om met Laadpunt Nederland bij u op kantoor de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

Laadpunt brengt al uw wensen in kaart en gaat op zoek naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Na het gesprek en de inventarisatie van de technische mogelijkheden op de locatie zorgt Laadpunt voor een advies op maat. Zo weet u altijd dat het geboden advies de beste oplossing is voor uw bedrijf.

Voor uw bedrijf een zakelijke laadpaal aanschaffen?

Alles over de zakelijke laadpaal

Meer informatie?

Meer informatie over het aanschaffen van een laadpunt, de installatie en onze service? Bel ons!

Contact opnemen