Snel je auto opladen zonder overbelasting?

Elke situatie is anders en elke klant heeft andere wensen. Om een optimale laadsnelheid te kunnen creëren voor elke situatie gebruiken wij de Smappee Infinity. De Smappee infinity heeft een breed aanbod aan oplossingen en diensten. Variërend van een simpele load-balancing optie tot het dynamisch aansturen van een laadplein in combinatie met zonne-energie. Onze E-mobility specialisten kunnen u in elke situatie van een goed advies voorzien.

Load-balancing

U heeft geen grotere netaansluiting nodig om snel te laden. De Smappee detecteert het verbruik van uw woning, wanneer het verbruik laag is zal de Smappee uw lader meer ruimte geven om snel te laden. Wanneer het verbruik in uw woning hoog is, met koken, wassen etc, dan zal de Smappee uw laadpunt terugschalen in vermogen. Deze functionaliteit bespaart u ruim € 600,- per jaar.

Waarom Smappee?

De Smappee maakt slim gebruik van de capaciteit van je bestaande netaansluiting, hiermee kan je tot wel 50% sneller laden.

Door de Smappee hoef je geen verzwaring aan te vragen bij de netbeheerder en kun je toch snel laden!

Met de Smappee app kan je real-time je huisverbruik zien. Wil je ook weten hoe snel je aan het laden bent? Ook dat kan je op je app zien.

Analyseer electriciteit, zonne-energie, gas, water en andere inputs. De Smappee is uitbreidbaar op diverse onderdelen.

What else?

Smappee verzamelt realtime- en historische productie- en verbruiksgegevens tot op toestelniveau, dankzij de meest complete en uitgebreide opties voor submeting. Van slim autoladen en geoptimaliseerde zelfverbruik tot aanzienlijke energie- en kostenbesparingen. Wil je na een tijd meer controle, gegevens of diensten? Geen probleem! De modulariteit van Smappee Infinity zorgt ervoor dat je de bestaande oplossing altijd aan je nieuwe behoeften kunt aanpassen. Ontdek de diverse Smappee-modules voor uiteenlopende toepassingen.

Meer informatie?

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de Smappee!

Neem contact op