Snel je auto opladen zonder overbelasting?

Elke situatie is anders en elke klant heeft andere wensen. Om een optimale laadsnelheid te kunnen creëren voor elke situatie gebruiken wij de Smappee Infinity. De Smappee infinity heeft een breed aanbod aan oplossingen en diensten. Variërend van een simpele load-balancing optie tot het dynamisch aansturen van een laadplein in combinatie met zonne-energie. Onze E-mobility specialisten kunnen je in elke situatie van een goed advies voorzien.

Load-balancing

Je hebt geen grotere netaansluiting nodig om snel te laden. De Smappee detecteert het verbruik van jouw woning, wanneer het verbruik laag is zal de Smappee jouw lader meer ruimte geven om snel te laden. Wanneer het verbruik in jouw woning hoog is, met koken, wassen etc, dan zal de Smappee jouw laadpunt terugschalen in vermogen. Deze functionaliteit bespaart je ruim € 600,- per jaar.

Waarom Smappee?

De Smappee maakt slim gebruik van de capaciteit van je bestaande netwerkaansluiting, hiermee kan je tot wel 50% sneller laden.

What Else?

Smappee verzamelt realtime- en historische productie- en verbruiksgegevens tot op toestelniveau, dankzij de meest complete en uitgebreide opties voor submeting. Van slim autoladen en geoptimaliseerde zelfverbruik tot aanzienlijke energie- en kostenbesparingen. Wil je na een tijd meer controle, gegevens of diensten? Geen probleem! De modulariteit van Smappee Infinity zorgt ervoor dat je de bestaande oplossing altijd aan je nieuwe behoeften kunt aanpassen. Ontdek de diverse Smappee-modules voor uiteenlopende toepassingen.