Over NewMotion laadpalen

We zijn enthousiaste voorvechters van elektrisch rijden en slim laden. Sinds 2009 hebben we onze doelgroep zien groeien tot meer dan 40.000 enthousiaste elektrische automobilisten en hebben we meegeholpen om de parkeerplaatsen van 1500 werkplekken te veranderen in slimme laadlocaties met een NewMotion laadpaal. Dit doen we door bekroonde slimme laaddiensten te bedenken, ontwikkelen en te ondersteunen, waaronder laadpalen, een mobiele app en een laadpas die toegang bieden tot tienduizenden laadpalen, verspreid over Europa.

De New Motion Laadpaal

Bij Laadpunt Nederland hebben we verschillende NewMotion laadpalen in ons aanbod. Voor iedereen die op zoek is naar een laadpaal voor thuis is er de NewMotion Home Standard. Laadt u liever sneller op? Dan is de NewMotion Home Fast het model dat u nodig heeft. Als zakelijke laadpaal is de New Motion Business lijn uitermate geschikt. Door de hoge kwaliteit van de NewMotion laadpaal, gaan de laadpalen zeer lang mee. Het is dan ook mogelijk om bij Laadpunt Nederland een refurbished laadpaal van Newmotion aan te schaffen. U bespaart dan al snel meer dan 40% op de aankoopprijs.

NewMotion laadpas

Toegang tot meer dan 50.000 openbare laadpalen, verspreid over 22 landen
Geen abonnementskosten
Online overzicht van laadsessies en laadkosten
Automatische incasso van laadkosten en factuur met btw-specificatie
Geen extra laadpas nodig voor snelladen
Helpdesk 24/7 bereikbaar

Klik hier om een laadpas te bestellen

Laadpas Sleutelhanger

De laadpas is ook verkrijgbaar als laadsleutel. Bevestig de laadsleutel aan uw sleutelring, zodat u de laadsleutel altijd bij de hand hebt.

Klik hier om een sleutelhanger te bestellen

NewMotion app

De laadpas is ook verkrijgbaar als laadsleutel. Bevestig de laadsleutel aan uw sleutelring, zodat u de laadsleutel altijd bij de hand hebt.

Klik hier om de app te downloaden

NewMotion laadpalen

Hieronder vindt u ons assortiment laadpalen van NewMotion.
Neem gerust contact met ons op voor informatie over uitvoeringen en prijzen.

NewMotion Home Advanced

De Home Advanced is de 3e generatie laadpaal van NewMotion: verbonden met internet, waterdicht, gecertificeerd en compatibel met alle elektrische auto's. Dit laadpunt geeft realtime inzicht in jouw stroomverbruik via jouw eigen online omgeving. Dit maakt het een ideaal laadpunt voor thuisgebruik.

NewMotion Business Pro

Een slim en fraai vormgegeven laadpaal voor het veilig opladen van alle elektrische auto’s op optimaal vermogen. Maakt optimaal gebruik van de netaansluting dankzij loadbalancing.

Vanaf €1049