Over NewMotion laadpalen

We zijn enthousiaste voorvechters van elektrisch rijden en slim laden. Sinds 2009 hebben we onze doelgroep zien groeien tot meer dan 40.000 enthousiaste elektrische automobilisten en hebben we meegeholpen om de parkeerplaatsen van 1500 werkplekken te veranderen in slimme laadlocaties met een NewMotion laadpaal. Dit doen we door bekroonde slimme laaddiensten te bedenken, ontwikkelen en te ondersteunen, waaronder laadpalen, een mobiele app en een laadpas die toegang bieden tot tienduizenden laadpalen, verspreid over Europa.

De New Motion Laadpaal

Bij Laadpunt Nederland hebben we verschillende NewMotion laadpalen in ons aanbod. Voor iedereen die op zoek is naar een laadpaal voor thuis is er de NewMotion Home Standard. Laadt u liever sneller op? Dan is de NewMotion Home Fast het model dat u nodig heeft. Als zakelijke laadpaal is de New Motion Business lijn uitermate geschikt. Door de hoge kwaliteit van de NewMotion laadpaal, gaan de laadpalen zeer lang mee. Het is dan ook mogelijk om bij Laadpunt Nederland een refurbished laadpaal van Newmotion aan te schaffen. U bespaart dan al snel meer dan 40% op de aankoopprijs.

NewMotion laadpas

  • Toegang tot meer dan 50.000 openbare laadpalen, verspreid over 22 landen

  • Geen abonnementskosten
  • Online overzicht van laadsessies en laadkosten

  • Automatische incasso van laadkosten en factuur met btw-specificatie

  • Geen extra laadpas nodig voor snelladen

  • Helpdesk 24/7 bereikbaar

Laadpas sleutelhanger

De laadpas is ook verkrijgbaar als laadsleutel. Bevestig de laadsleutel aan uw sleutelring, zodat u de laadsleutel altijd bij de hand hebt.

NewMotion app

Vind openbare laadpalen in heel Europa en krijg actuele informatie over beschikbaarheid, laadsnelheid en tarieven. Ontvang een melding als de status van de laadpaal verandert, als bijvoorbeeld uw favoriete laadpaal weer vrij komt. U kunt bij een groot aantal laadpalen ook laadsessies direct starten en stoppen met de app.

De voordelen van Laadpunt Nederland

1 aanspreekpunt

Bij Laadpunt Nederland heeft u alle diensten rondom de aanschaf en het onderhoud van uw laadpaal bij één partij.

Onafhankelijk

Laadpunt Nederland geeft onafhankelijk advies over laadpalen, oplaadmethodes en vermogens.

Specialist

Bij Laadpunt Nederland hebben we alle nodige kennis en expertise in huis. Onze experts hebben een achtergrond in de automotive industrie en elektrotechniek.

Serviceteam met eigen monteurs

Onze service houdt niet op zodra de laadpaal is geïnstalleerd. Ons serviceteam staat ook na de installatie klaar voor eventuele reparaties en onderhoud. Hierin zijn wij uniek. U kunt ons altijd rechtstreeks bereiken als er een probleem is. Ook komen we jaarlijks bij u langs voor een controle van de laadpaal, de infrastructuur en voor een software-update. We hebben eigen installateurs in dienst, zodat u voor de installatie of een reparatie niet met een andere partij te maken krijgt. Een prettig idee.

Lees hier meer over het team van Laadpunt Nederland.

Meer informatie?

Meer informatie over het aanschaffen van een laadpunt, de installatie en onze service? Bel ons!

Contact opnemen