FAQ items aan het laden...

NewMotion Business Pro

NewMotion Business Pro

Prijs

vanaf

€ 1049

* exclusief 21% BTW

Over de NewMotion Business Pro

De NewMotion Business modellen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in een zakelijke omgeving. Deze 4e generatie is een bewezen en beproefde laadpaal en perfect voor openbare locaties. Het laadpunt wordt verbonden met internet, is waterdicht, gecertificeerd en compatibel met alle elektrische auto’s. Dit maakt het geschikt voor zakelijk gebruik met geavanceerde laaddiensten voor personeel, klanten en gasten zoals automatische verrekening en het commercieel exploiteren. De laadpaal wordt geleverd in 2 verschillende uitvoeringen, Lite en Pro.

Business Lite

De NewMotion Business Lite is een betaalbare oplossing waarmee ieder bedrijf aan de slag kan. De Business Lite wordt met internet verbonden voor diverse slimme diensten zoals gastgebruik, verrekening en remote charge point control. Deze laadpaal is een toekomstbestendige oplossing die gemakkelijk is uit te breiden met de Business Pro.

Business Pro

De NewMotion Business Pro is ideaal bij gebruik van meerdere laadpalen of toekomstige uitbreiding. Naast de geavanceerde diensten zoals bij de Business Lite geeft de Pro u de mogelijkheid om meerdere Lite laadpunten te combineren. Via Dynamic Load Balancing wordt automatische distributie van de beschikbare stroom mogelijk vanuit de netaansluiting naar alle aangesloten laadpalen. U kunt gasten of klanten op elk gewenst moment hun auto laten opladen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over overbelasting van uw netaansluiting.

De NewMotion Business Pro laadpaal was vroeger bekend onder de naam The New Motion “Lolo Pro”.

Dynamic Load Balancing

De NewMotion Business Pro is ideaal bij gebruik van meerdere laadpunten of toekomstige uitbreiding. De laadpalen communiceren met elkaar en stemmen de verdeling van de beschikbare stroomcapaciteit af via dynamische stroom verdeling.

Uw voordelen:

  • Future Proof systeem: 2×22 kW laadpunt om maximaal te laden.

  • Geen risico op overbelasting

  • Automatische verrekening van de stroomkosten

  • Geen netverzwaring nodig.

Meer informatie over de NewMotion Business Pro?

Meer informatie over het aanschaffen of de installatie van een laadpaal als de NewMotion Business Pro?
Laat uw gegevens achter, en wij bellen u terug!

Contact opnemen